Et online regnskabsprogram kan spare dig både tid og penge

Et online regnskabsprogram er velegnet for dig som lige er startet op som selvstændig. Det er ikke spændende at ordne regnskaberne men det er desværre nødvendigt nu hvor du er blevet selvstændig. Derfor kan du ligeså godt starte og anskaffe dig selv et online regnskabsprogram. Der er mange fordele ved at have et online regnskabsprogram.

Et online regnskabsprogram er ikke som et traditionelt regnskabsprogram. Et traditionelt regnskabsprogram fungerer på den måde at du installerer et økonomistyringssystem på din computer. Du har kun licens på den ene computer du vælger at installere softwaren på. Dette har et par få fordele. Du er ikke afhængig af internettet og kan arbejde uanfægtet om du har internet forbindelse og dine data ligger ikke hos en tredjepart. Disse fordele forstummer dog hurtigt når man sammenligner med fordelene ved et online regnskabsprogram.

Et online regnskabsprogram fungerer på den måde at du tegner et abonnement hos en udbyder af et online regnskabsprogram såsom e-conomic. Dette koster ikke 3.000-5.000 kroner som de software baseret. Du betaler blot et månedligt gebyr og det er inkluderende opdateringer til den nyeste udgave tilgængelig. På denne måde kan du uanset hvilken computer du er på tilgå dit regnskab. Der er flere fordele også. Du kan give din revisor eller bogholder fri adgang til dit regnskabsprogram. På denne måde spare de tid når de skal lave dit regnskab og i og med de spare tid, sparer du penge. Og den ulempe med at dine data ligger hos en tredjepart skal du ikke være bekymret for. Dine data er godt beskyttet og er mindst ligeså sikre som hvis de var placeret på en harddisk på dit kontor.

Så der er mange fordele ved at vælge et online regnskabsprogram. Du slipper for at betale et større beløb og har altid den nyeste udgave af regnskabsprogrammet. Ved at starte med at anskaffe dig det tidligt i dit firmas historie vænner du dig til at bruge det og får et sundt forhold til bogføring og økonomi. På denne måde vil du hele tiden have indsigt i dit firmas indtægter og udgifter. Det kan gøre at du tidligt kan se hvor du tjener fleste penge og fokusere på disse områder og tjene endnu flere penge.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *